Waar is de mol!?

Heb jij zin in een muzikale speurtocht vol opdrachten? En weet jij de mol te vinden die zich in het dorp probeert te verstoppen? Doe dan mee met ‘waar is de mol’!

Op zondag 17 oktober organiseert muziekvereniging de KWOV een speurtocht door het centrum van Winterswijk. Op verschillende plekken hoor je muzikanten en probeer je zoveel mogelijk opdrachten te voldoen om uiteindelijk het grote raadsel op te lossen. Let tijdens de tocht goed op, want in het dorp loopt een mol rond die jou wel eens bonuspunten op kan leveren!

De speurtocht is voor alle leeftijden en deelname is gratis. Wil jij je alvast aanmelden en verzekerd zijn van een plekje, stuur dan een mailtje met je naam en het aantal personen naar robertsandy@upcmail.nl. Tussen 13.30 en 14.00 kan er gestart worden bij muziekschool Boogie Woogie (inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk).

Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten met een concertje van onze VIM’s in de muziekschool en is er de mogelijkheid om instrumenten uit te proberen. Kinderen, ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Hopelijk tot dan!

Ps. De KWOV start met Music4Kids, het orkest voor onze jongste muzikanten! Een leuke en laagdrempelige manier om te kijken of muziek maken iets voor jou is. Nieuwsgierig? Houd onze kanalen in de gaten of neem contact met ons op.