Music4All; Kennismakingscursus voor jong en oud!

Op maandag 4 maart starten we weer met een nieuwe ronde van de kennismakingscursus Music4All; voor iedereen van jong tot oud! In vijf lessen leer je verschillende instrumenten kennen, en ervaar je gelijk hoe het is om met andere leerlingen in een orkestje te spelen. Als je al voorkeur hebt voor een bepaald instrument kun je daar gelijk wat meer op leren te spelen.

Tijdens de open dag bij Boogie Woogie kwamen er veel enthousiaste kinderen en volwassenen langs om instrumenten uit te proberen, en de eerste aanmeldingen zijn dus ook al binnen. Wil jij ook meedoen? Meld je dan nog snel aan! Opgeven kan per mail op onderstaand adres. Als er al een instrument is wat je voorkeur heeft, geef dat dan in de mail even aan, dan kunnen we daar rekening mee houden. Aan het einde van de cursus mag je aan iedereen laten horen hoe goed je al muziek kunt maken!

Start Music4Kids: 4 maart 2024, kennismaking op 26 februari

Tijdstip: Maandag 18.15-19.00

Locatie: Boogie Woogie

Aantal lessen: 5, plus kennismaking, met een afsluitend concertje voor familie/vrienden, etc Instrumentkeuze: klarinet, saxofoon, fluit, trompet, trombone, bariton en slagwerk (heb je voorkeur voor een ander instrument dan graag even aangeven)

Kosten: €10,- incl. gebruik instrumenten en lesmateriaal

Aanmelden/info: Sandy de Jong (coördinator opleidingen), info@kwov.nl