Christian Ansink nieuwe dirigent KWOV

Christian Ansink (50) mag voortaan bij de KWOV op de bok staan. De leden van het harmonieorkest van de KWOV besloten afgelopen dinsdag tijdens een buitengewone ledenvergadering dat Christian Ansink vanaf komende maandag hun nieuwe muzikaal leider is. Na een uitgebreide procedure, inclusief proefdirecties, kwamen de leden tot de conclusie dat de geboren Winterswijker het beste bij het orkest past.

“Christian zorgde voor een enthousiast orkest en wist ook in korte tijd al het nodige muzikale resultaat te boeken” aldus voorzitter Hank Hakstege. “We zijn blij dat we iemand als Christian aan onze vereniging kunnen binden en kijken uit naar een plezierige samenwerking!”

Vuurdoop bij Nieuwjaarsconcert
Christian woont in Arnhem en is trombonist bij het Gelders Orkest. Ook is hij de dirigent van Heelsums Harmonie en Fanfare Wilhelmina Spankeren.

Het Nieuwjaarsconcert op zondag 5 januari 2020 wordt zijn vuurdoop met de KWOV. De harmonie treedt dan op met zangeres Do (onder andere bekend van het nummer ‘Heaven’), maar brengt daarnaast ook een harmonieprogramma ten gehore. Kaarten hiervoor zijn nog verkrijgbaar via Theater de Storm.