Jeugdslagwerkgroep

De jeugdslagwerkgroep is in 2017 opgericht en dient als opleidingsorkest voor de slagwerkgroep. Sinds 2004 is de slagwerkgroep uitgegroeid tot een volwaardig onderdeel van de vereniging. In de afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat een jeugdslagwerkgroep noodzakelijk is om de minder ervaren slagwerkers meer passende begeleiding te kunnen bieden. Dat doen we door ze onder leiding van Emile Laarveld (die ook de slagwerkgroep leidt) vast te laten wennen aan samenspel in een groep.

De jeugdslagwerkgroep verzorgt optredens tijdens concerten, en neemt daarnaast ook stukken die de slagwerkgroep speelt (op een rustiger tempo) door. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de marsen die op straat worden gespeeld. Doel van de jeugdslagwerkgroep is om de leden zo goed mogelijk op het spelen in de slagwerkgroep voor te bereiden.

De jeugdslagwerkgroep oefent in de oneven weken op vrijdag van 18:45 uur tot 19:30 uur. Ben je ook nieuwsgierig geworden of wil je een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.