De harmonie afdeling van de KWOV verleent haar medewerking aan het jubileumconcert van Wenters Plus op zondagmiddag 6 oktober 2019.

De informatie over dit concert is hieronder te lezen en komt uit de vijftigpluskrant.

http://www.devijftigpluskrant.nl/jubileumconcert-wenters-plus-met-ernst-daniel-smid/

Jubileumconcert Wenters Plus met Ernst Daniël Smid

WINTERSWIJK – 50-plus vereniging Wenters Plus viert haar 10-jarig jubileum op zondag 6 oktober met een groot concert in de Jacobskerk. Hoofdgast is zanger Ernst Daniël Smid, die meerdere nummers zal vertolken, samen met de andere optredende groepen en artiesten. De organisatie heeft voor het concert het harmonieorkest van de KWOV, het koor Rockpops en het duo Beer Swildens (viool) en Eamon te Voortwis (piano) gestrikt. De middag wordt gepresenteerd door Betty Wassink.

Wenters Plus heeft bijna 600 leden en de Jacobskerk biedt ruimte aan 350 tot 400 personen. De middag is gratis toegankelijk voor leden van Wenters Plus en voor genodigden. Al veel leden hebben zich aangemeld, maar mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar, ook voor niet-leden. Aanvragen kan bij: Hans Willemsen tel. 0543-450737 of bij Gerard Siebelink tel: 0543-530889 of per e-mail: secretariaat@wentersplus.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Aanvang concert: 14.30 uur, kerk open om 14.00 uur.